TANDLÆGESKRÆK? FÅ EN GOD OPLEVELSE HOS OS


Vi sikrer dig en tryg behandling

Hos Tandlæge Flemming Christensen går vi utroligt højt op i at være et trygt sted for alle vores patienter, og det indebærer i særdeleshed også den gruppe af patienter, der lider af tandlægeskræk.

Hvis du er nervøs for din tandbehandling, er det vigtigste at være åben omkring det, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis med at være tryg under den behandling, som du skal have foretaget.

Vi tager imod mange forskellige patienter fra Hvidovre, Rødovre og omegn, og vi er vant til at håndtere tandlægeskræk.

VÆRD AT VIDE

Hvad er tandlægeskræk?


Tandlægeskræk er en betegnelse, der ofte bruges om patienter, der er bange eller nervøse for at gå til tandlægen.

Det kan være en angst, der er forbundet med selve behandlingen, instrumenterne eller tanken om, at behandlingen gør ondt, men det er meget individuelt, hvad der forårsager denne angst. Ofte skyldes det dog en dårlig oplevelse hos tandlægen fra tidligere.

Sådan kan vi hjælpe dig

Som tandlæge med speciale i tandlægeskræk ved vi, at det er meget individuelt fra patient til patient, hvad der er årsagen til skrækken. Derfor kan det være en god idé at snakke med os om, hvad det er, der lige netop udløser den.

Vi ved, at det for nogle kan være en stor hjælp løbende under behandlingen at blive orienteret om, hvad der sker, og hvad der kommer til at ske, mens vi ved, at andre patienter med tandlægeskræk foretrækker ikke at vide for meget.

Det anslås at ca. 40 % af alle danskere i større eller mindre grad lider af tandlægeskræk, så du er langt fra alene, og det er noget, vi ofte oplever.

Få en smertefri behandling

Derudover er det vigtigt for os at informere dig om, at en tandbehandling hos os altid er smertefri, uanset om der er tale om en tandblegning, behandling af paradentose eller en helt tredje type behandling.

Vi udfører enhver behandling i et roligt tempo, og vi sørger for, at der er en behagelig atmosfære, som sikrer dig en god oplevelse, hvilket er kernen i behandling af tandlægeskræk. Jo flere gode oplevelser hos tandlægen, desto bedre.


TANDLÆGE

FLEMMING CHRISTENSEN

Hvidovrevej 290
2650 Hvidovre

Telefon: +45 36 78 08 20
Email: KLINIK@FCTAND.DK
CVR nr. 33069553

Se rutevejledning

Bestil tid på tlf. 36 78 08 20