TANDBLEGNING – FÅ FLOTTE, HVIDE TÆNDER


Blegning af tænder helt uden risiko for skader

Kunne du tænke dig at få hvide tænder, og leder du i den forbindelse efter en tandlæge i nærheden, der tilbyder professionel tandblegning under trygge forhold? Så er du kommet til den helt rette klinik.

Hos Tandlæge Flemming Christensen tilbyder vi professionel og sikker blegning af tænder på vores klinik i Hvidovre. Vi har særligt mange patienter fra vores eget lokalområde, Rødovre og omegn, men alle er naturligvis velkomne hos os.

Inden vi går i gang med behandlingen

Inden vi går i gang med behandlingen, sikrer vi os, at dine tænder er egnede til tandblegning, og at de kan tåle behandlingen. Vores tandblegning skader ikke tænderne, og den udføres altid professionelt samt under kontrollerede forhold.

VÆRD AT VIDE

Hvad må man spise efter en tandblegning?


Under og efter, du har fået bleget dine tænder, vil de være mere modtagelige over for farvestoffer, som kan forårsage misfarvning, hvilket kan gå ud over resultatet. Vi anbefaler derfor, at du begrænser eller helt undgår fødevarer med farvestoffer de første to dage efter blegningen.

To dage efter en behandlingen må du igen spise og drikke, som du plejer. Du kan altid høre os ad, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en fødevare kan skade dit resultat.

Vær særligt opmærksom på dit indtag af:

Rødvin
Kaffe
Te
Cola
Tobak
Gulerødder
Rødbeder
Karry
Ketchup

Hvad koster en tandblegning?


Vores priser på afblegning af tænder afhænger af, hvilken form for tandblegning du vælger, og hvor mange behandlinger du har behov for.

Du kan få et overblik over alle vores priser her

Vi tilbyder klinikblegning til en pris på 2700 kr., mens vi tilbyder en intern blegning til 1.500 kr. Herefter koster en efterfølgende tandblegning 350 kr.

Ønsker du et samlet tilbud på den rette behandling for lige netop dig og dine tænder, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder altid professionel rådgivning, hvor vi også gerne uddyber behandlingen.

Det vigtigste for os er nemlig, at du er 100 % tryg hos os, uanset om det er første gang, du skal have udført tandblegning hos en tandlæge, eller om du har prøvet det før.


TANDLÆGE

FLEMMING CHRISTENSEN

Hvidovrevej 290
2650 Hvidovre

Telefon: +45 36 78 08 20
Email: KLINIK@FCTAND.DK
CVR nr. 33069553

Se rutevejledning

Bestil tid på tlf. 36 78 08 20