SKÅNSOM OG SMERTEFRI BEHANDLING AF PARADENTOSE


Føles dine tænder løse, er dit tandkød hævet og rødt, og har du en dårlig smag i munden? Så kan det være, at du lider af paradentose. Hos Tandlæge Flemming Christensen har vi mange års erfaring med behandling af paradentose, og vi sikrer dig en tryg, skånsom og smertefri behandling.

På vores tandklinik behandler vi mange patienter fra både Hvidovre, Rødovre og omegn, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Hvordan opstår paradentose?

Paradentose opstår som følge af bakterier, der i samspil med immunforsvaret udløser tandkødsbetændelse og dermed paradentose.

Rygere har en større risiko for at udvikle paradentose, fordi rygning har en negativ påvirkning på immunforsvaret, men alle kan dog få paradentose. Ofte bryder sygdommen dog først ud omkring 40-årsalderen.

VÆRD AT VIDE

Hvad er paradentose?


Paradentose er en inflammationstilstand i og omkring tandvævet og tandkødet i den knogle, som tandroden sidder i. Inflammationstilstanden kan forårsage, at knoglen langsomt vil forsvinde, og i så fald vil tanden føles løs eller i værste fald falde ud.

Symptomerne på paradentose kan blandt andet være:

 • Bylder langs tandkødet eller mellem tænderne
 • Dårlig (rådden) lugt eller smag i munden eller dårlig ånde
 • Tænderne føles løse eller begynder at ”vandre”
 • Tandkødet ser løst ud, er hævet, rødt og bløder, når du spiser eller børster tænder

Ofte opdages paradentose først, når den er fremskreden, fordi symptomerne i starten som regel kun vil vise sig ved lidt ubehag eller få smerter. Det er derfor vigtigt, at du sørger for regelmæssigt at gå til tandlægen, da en tidlig diagnose kan være med til at holde sygdommen i skak.

Hvordan behandles paradentose?

En almindelig behandling af paradentose består i at fjerne bakterier og tandsten i tandkødslommer på rodoverflader og ved tandkroner. Det er således en forebyggende behandling, der skal forhindre nye udbrud og en forværring af tilstanden.

VORES PRISER PÅ PARADENTOSEBEHANDLING


Der er flere behandlingsmuligheder, hvis du bliver diagnosticeret med paradentose. Ønsker du at se et fuldt overblik over vores priser, så klik her.

 • Diagnostik (PUD) og behandling

  453,28 kr.

 • Udvidet tandrensning

  269,46 kr.

 • Tandrodsrensning

  101,78 kr.


TANDLÆGE

FLEMMING CHRISTENSEN

Hvidovrevej 290
2650 Hvidovre

Telefon: +45 36 78 08 20
Email: KLINIK@FCTAND.DK
CVR nr. 33069553

Se rutevejledning

Bestil tid på tlf. 36 78 08 20