BEHANDLINGER

Vi tilbyder følgende behandlinger:

Regelmæssige tandeftersyn og tandrensninger i Hvidovre vil forebygge almindelige tandproblemer som huller, tandsten og plak.

En forebyggende behandling kan, blandt andet, bestå af tandrensning, så bakterier og tandsten fjernes, lakering af syreskader samt instruktion i god børsteteknik.

​Den forebyggende behandling er et vigtigt skridt på vejen mod sunde tænder.

En knækket tand kan være generende og føre til at mere af tanden knækker eller caries. Ved knækkede tænder laver man typisk en plastfyldning for at erstatte den del, som mangler.
Parodontose er en inflammationstilstand i og omkring tandkødet og tandvævet i den knogle, tandroden sidder i. Betændelsen kan resultere i, at knoglen langsomt forsvinder, og at tanden føles løs.

Ved almindelig behandling af parodontose fjernes bakterier og tandsten på rodoverflader, tandkroner og i tandkødslommen.

En krone er en erstatning, som dækker hele den naturlige tandkrone, når den er defekt.

En tandbro vælges, når flere tænder er udborede, som ofte er grundet større plomberinger. En tandbro erstatter en eller flere manglende tænder og bliver oftest hængt op på naturlige tænder i hver ende med en krone.

Kroner og broer kan fremstilles af porcelæn og metal.

Rodbehandlinger bliver oftest lavet på baggrund af caries, der når helt ind til tandens nerve, og som skaber en betændelsestilstand i tanden. Med en rodbehandling i Hvidovre fjerner man de bakterier, der er trængt ind i tandens nerve.
Hos Tandlæge Flemming Christensene udfører vi alle former for kirurgiske indgreb. Det kan blandt andet være parodontosekirurgi, knogleopbygninger, fjernelse af visdomstænder eller knoglesplitting.
En tandprotese fungerer som en erstatning for mistede tænder eller tænder, der ikke fungerer optimalt.

En protese er aftagelig og kan dermed tages ud og rengøres modsat en tandbro eller -krone.

Tandblegning gør tænderne hvidere. Vi sikrer os, at dine tænder er egnede før behandlingen. Tandblegningen udføres professionelt og skader ikke tænderne. Bestil tid til tandblegning i Hvidovre på 36 78 08 20.
Hos Tandlæge Flemming Christensen er vi vant til at tage hensyn til personer, som ikke har været til tandlæge længe og som er nervøse for behandlingen. Behandlingen er smertefri og sker i et roligt tempo og i en behagelig atmosfære. Vi sørger for at give dig en god oplevelse, så tandlægeskrækken forsvinder.

Fortæl os om din tandlægeskræk, og så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.